Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

CORONA : WERKAFSPRAKEN VOOR LEDEN EN NIET LEDEN

CORONA : WERKAFSPRAKEN VOOR LEDEN EN NIET LEDEN

02-10-2020, Belangrijkste Corona-maatregelen

Lees onderstaande documenten graag goed door voordat u het sportpark komend weekend bezoekt.

 

Alle andere richtlijnen en adviezen van de Rijksoverheid, RIVM, NOC*NSF en KNVB blijven onverkort van kracht.

 

WE DOEN HET SAMEN!

 

Bestuur s.v. Unitas’59

 


Voetbal.nl - Veel gestelde vragen over Corona

Naar aanleiding van de maatregelen die het kabinet heeft genomen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan zijn er een aantal veelgestelde vragen over de gevolgen voor het amateurvoetbal te vinden op de site van voetbal.nl.
https://www.voetbal.nl/nieuws/1481/coronavragen

 

Algemeen

 1. We volgen nog steeds onverkort de adviezen van het RIVM:
  1. Bij klachten blijf thuis;
  2. Was vaak je handen;
  3. Hoest en nies in je elleboog;
  4. Gebruik papieren zakdoekjes;
  5. Schud geen handen;
  6. Houd 1,5 meter afstand.
 2. Ben je (leden en/of familie) recent in een oranje (of rood) gebied op vakantie geweest, kom dan 10 dagen niet naar het sportpark conform de regels van de thuisquarantaine. Kom je toch, dan volgt automatisch de gang naar de Normen en Waarden commissie met mogelijk consequenties voor je lidmaatschap.
 3. Is er iemand in jouw gezin (of degenen waarmee je een huishouden vormt) positief getest, kom je (ongeacht de leeftijd) NIET naar het sportpark en ga je in thuisquarantaine. Zie ook de Normen en Waarden bepaling onder 2.

 

Clubhuis Broer Brands  - Gesloten

Tent  - Gesloten

Terras - Gesloten

 

Voetbalzaken

 1. Raadpleeg altijd de website voor aanpassingen van het trainings- of wedstrijdschema.
 2. Bij trainingen kan gebruik worden gemaakt van de kleedkamers. Denk wel aan de 1,5 meter afstand regel. Dus niet met te veel mensen in de kleedkamers. Maximaal één begeleider. Als je hier verder niets te zoeken hebt, blijf dan weg.
 3. Gezien de opgelegde beperkingen, zijn de kleedkamers op wedstrijddagen EXCLUSIEF voor bezoekende teams. Anders zijn we niet in staat om de 1,5 meter regel te handhaven. Thuis spelende teams verzoeken we omgekleed naar het sportpark te komen en na de wedstrijd thuis te douchen!
 4. Gebruik nooit de waterfles/bidon van een ander! Neem je eigen bidon of waterfles mee van thuis.
 5. Ook na de wedstrijd geldt de 1,5 meter afstand regel. Ook als we gezellig samen een drankje doen op het terras. Niemand uitgezonderd.

 

Trainingen

 1. Men gaat pas het veld op het moment dat de materiaalman fluit  voor einde training, ook de materialen worden dan pas op het veld geplaatst.
 2. De desbetreffende trainers die op dat moment bezig zijn stoppen dan ook direkt en ruimen hun spullen op. Niet nog even het laatste doelpuntje. KLAAR is KLAAR.
 3. En op het veld wordt bedoeld, bij het Hoofdveld achter de boarding en op de overige velden buiten de lijnen.
 4. Geen publiek / toeschouwers toegestaan bij trainingen
 5. Materialen opruimen en inleveren op de juiste plaats.

Zo proberen we rust en structuur op de trainingsvelden te creëren

 

Evenementen

Vooralsnog organiseren wij geen evenementen. Betekent ook dat we geen wedstrijden uitzenden in het clubhuis Broer Brands. Onze kantinebeheerder onderzoekt samen met de NAU of we beperkt en op basis van reservering vooraf, een vooraf gemaximeerd aantal bezoekers toelaten.

We gaan proberen om in- en uitgaande bezoekersstromen zoveel mogelijk van elkaar te scheiden. Echter, net als alle andere voorgaande regels zijn en blijven we afhankelijk van jullie medewerking.

 

Handhaving

Bestuur, coördinatoren, trainers, leiders en andere kaderleden zullen nauwlettend toezien op naleving en waar nodig handhaven. We hopen uiteraard dat dit niet nodig zal zijn.

Volg de aanwijzingen op van o.a. medewerkers van ons clubhuis en kaderleden. Het bestuur zal deze hardwerkende en goedwillende vrijwilligers hierin bijstaan.

We zullen daarentegen ook niet aarzelen om op te treden.  Dat kan een verregaande beperking zijn voor ons allemaal, een individuele maatregel, sluiting van het clubhuis etc.

Kortom, we doen het SAMEN en rekenen op jullie.

 

Tot slot

Gaan we te ver met bovenstaande maatregelen, willen we (weer) het beste jongetje van de klas zijn, schieten we niet door……?

Iedereen kan/mag hier iets van vinden, echter als vereniging willen we geen concessies doen aan de gezondheid van onze leden en hun familie en vrienden. Met Corona COVID-19 virus valt niet te spotten.

Als vereniging doen we wat we kunnen, echter zijn en blijven we afhankelijk van jullie medewerking. Spreek elkaar zo nodig aan, wijs op de afspraken en schakel zo nodig een kaderlid in.

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!