Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

Decathlon Pupil van de week

Bij de thuiswedstrijden van ons vaandelteam wordt de aftrap verricht door een ‘Decathlon Pupil van de Week’. De pupil van de week (gesponsord door Decathlon) wordt voorafgaand aan de wedstrijd ontvangen in de Bavaria Pub, samen met zijn ouders en eventueel broertje(s) en/of zusje(s). Hier krijgt hij/zij onder het genot van een drankje het shirt voor de aftrap uitgereikt. De pupil van de week komt samen met de teams en de scheidsrechter het veld op en verricht de aftrap. Na de wedstrijd wordt een foto gemaakt voor op de website en ontvangt de pupil een aantal leuke attenties als herinnering aan deze leuke dag.

Pupil van de week bij de wedstrijd:

8

SV Unitas'59 JO9-6JM

Elif Ozcan, Decathlon pupil van de week Unitas

Eindhoven, 21 april 2024

Elif_Ozcan_1.jpgZondag 21 april  was het de beurt aan Elif Ozcan om de aftrap te verzorgen bij de wedstrijd s.v. Unitas’59 tegen Netersel. Elif werd ontvangen in de bestuurskamer van Unitas.

Elif is 8 jaar en ze speelt in de JO9-6. We vinden haar vaak achterin, waar ze prima uit de voeten komt. Ze zit op de Handreiking en het liefst voetbal ze of speelt ze op het schoolplein. Als ze thuis is doet ze spelletjes op de telefoon.

Haar favoriet trainers zijn die van haar eigen team: Aziz en haar eigen vader Muhammed. Haar favoriete spelers zijn Ronaldo, maar ze noemde ook haar eigen moeder die vroeger ook voetbalde! Bij Unitas zijn haar favoriete spelers haar broers te weten Akin (speelt nu bij FC Eindhoven) en Tufan die in de JO14 speelt. Haar favoriete clubs zijn PSV én de teams van Ronaldo.

De tips van Elif voor de spelers van de selectie waren passen en dan terug passen en niet meteen naar voren rennen, maar verdedigen en dan aansluiten. Bij corners eerst dribbelen en dan schieten.

Elif mocht aftrappen van de scheidsrechter en ze scoorde onhoudbaar voor de keeper van Netersel. Unitas opende de score (1-0) en en ging met 2-0 de rust in. Netersel wist echter in de tweede helft terug te komen op 2-2. In de laatste minuten echter wist Unitas nog de derde en tevens winnende goal binnen te schieten. Hierdoor veroverden we weer de tweede plek op de ranglijst, met nog twee punten verschil met de koploper. Met nog twee wedstrijden te gaan 12 mei thuis tegen Nieuw Woensel en 20 mei uit tegen de huidige koploper Bergeijk, blijft het spannend totdat het laatste fluitsignaal klinkt.

Na de wedstrijd kreeg Elif uit handen van Ruud Kemoer de pupil van de week bal, het wedstrijdvaantje en een cadeaubon te besteden bij Decathlon, de sponsor van de Pupil van de Week.

We zijn benieuwd wie bij de laatste thuiswedstrijd de Decathlon Pupil van de Week is?