Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsor Acties

Sponsor Acties

Ledenpas :
Vorig jaar heeft ieder lid van onze vereniging de Unitas’59 Ledenpas ontvangen. Met deze pas krijg je mooie kortingen bij veel van onze sponsoren. (Nieuw) lid én nog niet in het bezit van de Unitas’59 Ledenpas?! Deze kun je dan op zaterdagen opvragen bij Anja van der Zande of één van de andere coördinatoren in ons Broer Brands Clubhuis.€ 2,70 korting op filmbezoek op het reguliere tarief van € 11,30. Dus exclusief de eventuele toeslagen zoals bv 3D-, Dolby Cinema, ATMOS-toeslag én onder voorbehoud van tariefwijzigingen. Andere voorwaarden; per ledenpas kan er per voorstelling slechts één maal korting worden verstrekt. Niet geldig bij Special Events en ook niet geldig bij andere kortingsacties/-mechanismen.

Bij aanschaf van elektrische bediende screens en rolluiken wordt er géén btw berekend.


Van Den Hoff Installatiebedrijf biedt alle Unitas’59 leden een gratis definitief energielabel aan. Aan het definitief maken van het energielabel zijn normaal gesproken kosten verbonden van € 15,- maar doen wij het definitief maken van het energielabel voor de Unitas’59 leden zonder kosten. Voorwaarde: voordat u het voorlopig energielabel definitief wilt maken gaat u naar onze site www.vandenhoff.nl/energielabel ga naar het formulier "maak een afspraak" vul dit geheel in en vermeld " lid Unitas’59 gratis definitief maken van energielabel". U krijgt dan als lid van Unitas kosteloos een definitief label. Uw gegevens worden niet voor reclame doeleinde gebruikt.

10% korting op voetbal gerelateerde artikelen zoals voetbalschoenen, scheenbeschermers e.d. (geldt niet op profclub gerelateerde artikelen van bijv. PSV of Barca). Niet in combinatie met andere acties en/of kortingen. Vraag in de winkel naar de voorwaarden.


20% korting op logies in Budgethotel De Zwaan.


Schrijf je in als nieuw lid (een lidmaatschap is voor min. 3 maanden) en je krijgt op vertoon van je ledenpas €25 korting.

€ 5,- korting bij het huren van een afvalcontainer bij Van Happen Containers.


Bij aanschaf van 4 zomerbanden krijg je bij Bandenservice Acht op vertoon van de Unitas'59 Ledenpas 50% korting op montage en balanceren én eerste seizoen gratis opslag. Bandenservice Acht is gevestigd op Het Schakelplein 5 in Eindhoven.


Boek nu de leukste kerstdagtochten bij BBA Tours en ontvang als lid van Unitas’59 ledenkorting! Vul bij het boeken van uw kerstdagtocht de kortingscode: unitas59 in en ontvang € 2,50 korting. De kerstdagtochten kan u vinden op; www.bbatours.nl/reizen/kerstdagtochten


Boek een reis bij TUI Effting en ontvang op vertoon van je ledenpas een leuke attentie. Daarnaast ontvangt Unitas'59 € 25 per geboekte reis.


Haal met flinke korting je rijbewijs bij Leeuw Verkeer! Je kan al voor € 1559 (normale prijs € 1713) het Unitas'59 voordeelpakket afnemen. Dit speciale pakket omvat 25 lessen, de theorie cursus en het theorie- én praktijkexamen. Aanmelden kan via de Unitas'59


10% korting op een huurartikel op afhaal basis. Niet geldig met andere kortingen en acties.
WASSTRAATACTIE BIJ SCHIMMEL
De actie loopt door tot eind 2019!
Op vertoon van je Unitas'59 Ledenpas 
Schimmel Tankstations Son
Eindhovenseweg 23 - 4.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!