• JE RIJBEWIJS HAAL JE BIJ LEEUW OPLEIDINGEN!
 • HUUB VERMEULEN NIEUWE HOOFDTRAINER VAN SV UNITAS’59

  22 dec 2018
  |
  • 0
 • Unitas krijgt een nieuwe talentvolle hoofdcoach


  Eindhoven, 22 december 2018

  Met de komst van de nieuwe hoofdtrainer Huub Vermeulen is SV Unitas’59 verzekerd van een ambitieuze, talentvolle hoofdcoach.

  Na een korte sollicitatieprocedure is Huub Vermeulen geselecteerd als nieuwe hoofdtrainer van 3e klasser SV Unitas’59. Huub neemt m.i.v. seizoen 2019/2020 het stokje over van Koen van der Heijden, die na drie seizoenen de hoofdmacht van de rood-witten verruild voor een andere vereniging.

  Huub Vermeulen (49), geboren in Haarlem en woonachtig in Valkenswaard, heeft een aansprekend CV op voetbalgebied. Als speler doorliep hij de gehele jeugdopleiding van FC Eindhoven tot en met betaald voetbal. Hij kwam uit voor het Nederlands jeugdelftal U15. Als senior kwam hij uit voor SV Budel en als speler/trainer bij FC Cranendonck. Zijn trainersloopbaan begon hij bij FC Cranendonck. Verder was hij achtereenvolgens trainer van SV Budel, RKSV Heeze, SV Braakhuizen, vv De Valk (interim), Wodan en laatstelijk Bladella waar hij het tot de 2e klasse schopte.


  Huub had bij zijn zoektocht naar een nieuwe vereniging meerdere ijzers in het vuur. Hij heeft echter een zeer bewuste keuze gemaakt voor Unitas omdat het een grote vereniging is met ambitie. Vooral het gegeven dat het technische beleid goed verankerd is binnen de vereniging en er veel aandacht is voor de jeugd, heeft hem voor Unitas doen kiezen. Ook het gegeven dat er naast het voetbal veel wordt georganiseerd sprak hem aan.

  Met de nieuwe hoofdcoach maakt Unitas weer een belangrijke stap voorwaarts bij de implementatie van haar nieuwe beleidsplannen. Naast een volledig vernieuwd Technisch Beleid, heeft de Algemene Ledenvergadering ingestemd met het Algemeen Beleidsplan, Arbitrage beleid, Vrijwilligersbeleid, Innovatie en een nieuwe Gedragscode