• Privacyverklaring

    s.v. Unitas'59, gevestigd aan Sportpark Bokt, Anconalaan 3-5, 5633 BJ, Eindhoven, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

    Contactgegevens:

    https://unitas59.nl Sportpark Bokt, Anconalaan 3 ?? 5, 5633 BJ, Eindhoven.

    Telefoon: +31 040 2422883

    De heer Erik Borghouts is de Functionaris Gegevensbescherming van s.v. Unitas'59.

    Hij is te bereiken via avg@unitas59.nl

  • Persoonsgegevens die wij verwerken

    s.v. Unitas'59 verwerkt uw persoonsgegevens omdat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons heeft verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken :

    • Voor- en achternaam
    • Geslacht
    • Geboortedatum
    • Adresgegevens
    • Telefoonnummer
    • E-mailadres
    • Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt bijvoorbeeld in correspondentie en telefonisch
    • Locatiegegevens
    • Gegevens over uw activiteiten op onze website
    • Bankrekeningnummer
    • BSN nummer (Waar noodzakelijk)
  • Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

    s.v. Unitas'59 verwerkt de volgende bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens van u:

    - gegevens van personen jonger dan 16 jaar

    Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via avg@unitas59.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

  • Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

    s.v. Unitas'59 verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

    • Het afhandelen van uw betaling;
    • Verzenden van onze (digitale) nieuwsbrief en/of reclamefolder(s);
    • U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren;
    • U te informeren over wijzigingen van onze diensten en/of producten;
    • Om goederen en/of diensten bij u af te leveren;

    s.v. Unitas'59 verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

  • Geautomatiseerde besluitvorming

    s.v. Unitas'59 neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen.
    Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een bevoegd medewerker van s.v.Unitas'59) tussen zit.

  • Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

    s.v. Unitas'59 bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld.

  • Delen van persoonsgegevens met derden

    s.v. Unitas'59 verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. s.v. Unitas'59 blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

  • Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

    s.v. Unitas'59 gebruikt geen cookies of vergelijkbare technieken.

  • Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

    U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te (laten) verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door s.v. Unitas'59 en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een schriftelijk verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar avg@unitas59.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. s.v. Unitas'59 wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link:

    https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

  • Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

    s.v. Unitas'59 neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met avg@unitas59.nl.