• JE RIJBEWIJS HAAL JE BIJ LEEUW OPLEIDINGEN!
 • Tycho Brouwer ‘Decathlon Pupil van de week’

  24 okt 2018
  |
  • 0
 • Op zondag 21 oktober was het Tycho Brouwer die de aftrap verrichtte bij de wedstrijd SV Unitas’59 tegen PSV a/v.


  Tycho was samen met zijn ouders en jongere broertje naar Unitas gekomen en werd als eregast ontvangen in de vernieuwde Bavaria Pub, die voortaan als ontvangstruimte wordt gebruikt voor de bezoekende verenigingen.

  Hoewel aanvankelijk zenuwachtig voor wat komen ging, praat Tycho honderduit en liet zich de Ice Tea en nootjes op de bar goed smaken. Ook de frietjes na de wedstrijd waren lekker!

  Tycho is 8 jaar en komt als middenvelder uit voor onze JO9/4, maar ook als keeper komt hij goed uit de voeten. Hij gaat bij De Ontmoeting naar school en hij combineert TV kijken met voetballen. Zijn favoriete speler is Luc de Jong van PSV en Stefan van de JO/4 is zijn favoriet als trainer.

  Het heeft zeker niet aan onze Pupil van de Week gelegen, want hij tekende de 1-0 aan. Helaas telde dit doelpunt niet mee en verloor onze selectie met 0-2. Volgende keer beter zullen we maar zeggen.

  De meisjes langs de kant van het veld kregen nog wel een bittere pil te verwerken, want deze knappe jonge man heeft al een tijdje verkering!

  Benieuwd welke ‘Decathlon Pupil van de Week’ gaat scoren bij de wedstrijd Unitas’59 tegen Sparta’25 op zondag 4 november?