• JE RIJBEWIJS HAAL JE BIJ LEEUW OPLEIDINGEN!
 • Unitas'59 VR1 Kampioen

  8 mei 2018
  |
  • 0
 • Alle voorbereidingen waren getroffen voor de kampioenswedstrijd van ons dames 1 elftal. Er moest wel nog even worden gewonnen van de nummer twee Hoogeloon!

  Zondag 6 mei 2018. Op een zonovergoten zondagochtend werd om 10:00 uur afgetrapt op het hoofdveld van Hoogeloon. Onze dames ?? tot op het bot gemotiveerd ?? wilden kost wat kost de wedstrijd met drie punten afsluiten. Een gelijkspel was niet genoeg en het feestje was georganiseerd.

  Het was duidelijk dat Unitas ‘vrouw en meester’ was op het veld en al snel viel de 0-1! Was het de spanning of de snel oplopende temperatuur? Aan de vele voor de gelegenheid meegereisde supporters lag het zeker niet, maar de 0-2 liet lang op zich wachten. Veel gemiste kansen, net niet of voorlangs??; alle smaken passeerden de revue.

  Na het laatste fluitsignaal van de ?? overigens uitstekend fluitende ?? Hoogeloon scheidsrechter, was de ontlading groot. Een kampioensshirtje, champagne, confetti en vuurwerk maakten het feestje compleet. De dames van het sportief spelende Hoogeloon boden onze selectie nog een bloemetje aan!

  Teruggekomen op het eigen honk, klonk het ‘We are the Champions’ en gingen de dames nog even ouderwets los. Uit handen van voorzitter Herman Matheij en het nieuwe bestuurslid HRM Erwin Hermans, kregen de dames nog een mooie bosje bloemen.

  Een puike prestatie van onze dames om kampioen te worden met nog drie wedstrijden te gaan (19 wedstrijden / 52 punten). Uiteraard gaat onze dank ook uit de technische staf Anja, Monique en Bart!