Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Lid worden

Lid worden

TOELICHTING

Met het onderstaande formulier kun je je online aanmelden als lid van sv Unitas'59. Op de pagina Lidmaatschap lees je meer over het lidmaatschap van sv Unitas'59. Na verwerking van je aanmelding krijg je bericht van de ledenadministratie.

Voor een aantal velden die ingevuld moeten worden is extra informatie beschikbaar.
Klik hier voor extra informatie!

Machtiging

Uw aanmelding dient tevens als bevestiging van een aan sv Unitas'59, schriftelijk, verstrekte machtiging. Met deze machtiging geeft u toestemming aan sv Unitas'59 doorlopende incasso-opdrachten te sturen naar uw bank, om een bedrag van uw rekening af te schrijven wegens contributies en overige periodieke bedragen en uw bank om doorlopend een bedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van sv Unitas'59, Incassant ID: NL27ZZZ402355900000 Als u het niet eens bent met de afschrijving, dan kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden.

Lidmaatschap andere voetbalclub

Bent u of was u lid van een andere voetbalclub? Vul dan de naam van die club en uw KNVB relatiecode in. Deze code staat op uw spelerspas. sv Unitas'59 maakt er werk van om een actieve, bruisende en sportieve vereniging te zijn, die in de omgeving wordt herkend als een aantrekkelijke club. Om dit ook voor de toekomst te waarborgen wordt een stringent normen en waarden beleid gehanteerd. In onze gedragscode is afdoende aangegeven welk gedrag van leden en ouders wel of niet gewenst is. Respectvol met elkaar omgaan is de basis waar alles op rust. Met je online aanmelding ga je akkoord met de Gedragscode (PDF), en Privacybeleid en Fotoprotocol.

Vrijwilliger bij sv Unitas'59

sv Unitas'59 draait op vrijwilligers. Zonder vrijwilligers geen voetbal. Wekelijks zijn er tientallen vrijwilligers binnen onze vereniging actief. Daarom vragen wij van alle leden (en hun ouders/verzorgers) hoe zij willen bijdragen in de vorm van vrijwilligerswerk. Naar aanleiding van uw terugkoppeling wordt u (mogelijk) benaderd.

Een aanmelding wordt alleen geaccepteerd als een van de ouders / verzorgers of het lid zelf (indien 16 jaar of ouder) bereid is sv Unitas'59 te ondersteunen, bijvoorbeeld in de vorm van vrijwilligerswerk.

Lid worden




* = verplicht
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!