0

0

Jayden Holvast, Decathlon pupil van de week Unitas

Eindhoven, 5 november 2023

Zondag 5 november  was het de beurt aan Jayden om de aftrap te verzorgen bij de wedstrijd s.v. Unitas’59 tegen RKGSV.

jayden_H.jpgJayden, die samen met vader en moeder naar Unitas was gekomen, is 8 jaar en komt uit voor de JO9/6. In zijn team is hij vaak verdediger, maar hij kan op elke positie goed uit de voeten. Hij gaat naar school op de Achtbaan en als hobby’s noemde hij gamen op de Playstation en buiten spelen.

Zijn favoriete trainer is Aziz Bouteibi van zijn eigen team. PSV en Liverpool noemde Jayden als zijn favoriete clubs.

De tip van Jayden voorafgaand aan de wedstrijd was dat als een speler van de tegenstander aan de bal was, we er op af moesten gaan om de bal af te pakken! Verder met de binnenkant voet schieten.

Jayden mocht van de – overigens goed fluitende – scheidsrechter de aftrap verzorgen. Hij slalomde keurig om de verdediging heen en scoorde feilloos. De spelers van de Unitas-selectie namen het daarna over. De eerste helft verliep probleemloos en Unitas ging met 3-0 de kleedkamer in. De tweede helft werd het spel iets minder. Uitendelijk werd de wedstrijd afgeloten bij de stand 4-1! De drie punten zijn mooi voor Unitas en tot nu toe zijn we nog ongeslagen. Dat smaakt naar meer.

Na de wedstrijd kreeg Jayden uit handen van voorzitter Herman Matheij, de pupil van de week bal, het wedstrijdvaantje en een cadeaubon t.w.v. 10 euro te besteden bij Decathlon, de sponsor van de Pupil van de Week. Verder liet hij zich de frietjes goed smaken.

We zijn benieuwd wie bij de volgende thuiswedstrijd de Decathlon Pupil van de Week is?