Pupil van de week bij de wedstrijd:

8

SV Unitas'59 JO9-4

Azad Aziz Memis, Decathlon pupil van de week Unitas

Azis_Memis_Azad.jpgZondag 4 februari  was het de beurt aan Azad om de aftrap te verzorgen bij de wedstrijd s.v. Unitas’59 tegen Hapert.
Azad is 8 jaar en speelt in de JO9-4. Meestal kan je hem tegenkomen op het middenveld, maar achterin staat hij ook zijn mannetje. Hij gaat naar school op de Bijenkorf en als hobby’s noemde hij voetballen, Playstation en lezen.
Zijn favoriete trainer is zijn eigen vader en favoriete spelers Ronaldo en Ronaldino, ook al is hij gestopt. Bij Unitas zijn dat Levi en Brady. Zijn favoriete club is uiteraard PSV!
De tips van Azad waren waren uit elkaar gaan staan, strakke passes geven en als we niet in balbezit zijn je ‘mannetje’ dekken.
De eerste helft was voor Hapert door veel druk te zetten. Zij scoorden dan ook als eerste en dat was ook de rusttrand 0-1. In de tweede helft waren de kansen vooral voor Unitas, maar de bal wilde er gewoonweg niet in. Een vrije trap van Marijn Franse ging er wel in en dat was ook meteen de eindstand (1-1). Unitas gaat ondanks het gelijke spel nog steeds aan kop.
Na de wedstrijd kreeg Azad uit handen van secretaris Sven dan der Kaden, de pupil van de week bal, het wedstrijdvaantje en een cadeaubon t.w.v. 10 euro te besteden bij Decathlon, de sponsor van de Pupil van de Week.
We zijn benieuwd wie bij de volgende thuiswedstrijd de Decathlon Pupil van de Week is?