0

0

Nathan Parami, Decathlon pupil van de week Unitas

Eindhoven, 3 december 2023

IMG_0646.jpegZondag 3 december  was het de beurt aan Nathan om de aftrap te verzorgen bij de wedstrijd s.v. Unitas’59 tegen de koploper Bergeijk.

Nathan was samen met zijn zusje, vader en moeder  naar Unitas was gekomen. Hij is 8 jaar en komt uit voor de JO9/7. Meestal keept hij, maar ook als verdediger komt hij aardig uit de verf. Hij gaat naar school op De Reigerlaan  en als hobby’s noemde hij knutselen spelen op de X-box maar uiteraard ook buiten voetballen.

Zijn favoriete trainer is Marciano van zijn team en Real Madrid, PSG én PSV noemde Nathan als zijn favoriete clubs. Zijn favoriete spelers zijn Ronaldo, Mbappén en Ronald Koeman.

De tips van Nathan waren vooral aan de keeper gericht. Op aangeven van de scheidsrechter, trapte Nathan af. Hij slalomde om de verdediging heen een scoorde onhoudbaar voor de keeper van Bergeijk.

De eerste helft was voor Unitas. De tweede helft daarentegen ging het scoreverloop gelijk op. Toch scoorde Unitas uiteindelijk de 3-2, wat ook meteen de eindstand was. De drie punten bleven in Eindhoven en Unitas heeft de koppositie heroverd. We zijn benieuwd of we als koploper de winterstop ingaan.

Na de wedstrijd kreeg Nathan uit handen van voorzitter Herman Matheij, de pupil van de week bal, het wedstrijdvaantje en een cadeaubon t.w.v. 10 euro te besteden bij Decathlon, de sponsor van de Pupil van de Week. Zijn zus en hij hebben verder nog genoten van de frietjes en een frikandel en gingen tevreden en voldaan naar huis.

We zijn benieuwd wie bij de volgende thuiswedstrijd de Decathlon Pupil van de Week is? Maar dat is na de winterstop